fredag 27. mars 2009

Awards!De siste par ukene har jeg vært så heldig å motta 2 nye awarder - og ikke minst nevnt som "runner up" i Post Of The Day på David McMahons blog "authorblog". Sånt gir jo inspirasjon for en liten blogger her på bjerget!

"Hot Blog Award" mottok jeg fra Maria fra Østerrike - men har ikke fått rotet meg til å lage innlegg før nå. Etterhvert skal jeg finne frem til 5 andre blogger jeg vil gi den videre til.

"Kreativ Blogger Award" fikk jeg fra Tarolino i Finland! Den må jeg faktisk gi videre til 8 stykker!

Setter enormt pris på denne lille gesten! Men bær over med meg - trenger litt tid til å finne ut hvem jeg skal gi dem videre til!

The last couple of weeks I have recieved 2 new awards! An inspiration for me, blogging from a little corner of the world!Maria from Austria gave med the "Hot Blog Award". I have to find 5 new bloggers to give the award to.And then, Tarolino from Finland handed me the award "Kreativ Blogger" - which means I have to find 8 bloggers and pass it on to them!This is so much appreciated! Thank you both of you - visiting your blogs are always a treat! And I know you will understand when I say I need a little time to find who to hand the awards to! But I will eventually!

6 kommentarer:

Photo Cache sa...

congratulations on all the award, you are truly deserving. enjoy the weekend.

skywind sa...

Congratulations, congratulations, have a great weekend.
Health information
Humor & Fun World

ROSIDAH sa...

Congrats on your awards :)! I think they are very well deserved. I love visiting your blog. Happy weekend.

Ida sa...

Gratulerer til deg. :)

TorAa sa...

Jeg sier det som det er:
Det er veldig hyggelig å få "Blogger Awards". Men noen ganger blir det litt for krevende.
Du må sende videre til x antal av dine bloggervenner og ta med den som har gitt deg awarden.
da blir det en form for kjedebrev, som jeg ikke er særlig begeistret for. da setter jeg mer pris på Bog Awards, som du kan poste logoen på dine egen hjemmesiden, uten forpliktelser til å sende videre.
Med andre ord, jeg liker bedre å informere andre om en blog jeg liker, utifra de den kjennskap jeg har til blogvenner kloden rundt.

Jo jeg liker din blog. Og jeg skal om ikke lenge, lage en blogroll over norke blogger jeg liker; det vil si også anbefaler andre å lese.

Bloggen min, main blog, er på engelsk, i det minste et forsøk på å skrive på nogenlunde engelsk som følge av familie og vener som ikke behersker vårt sjeldne språk.

Ha en flott søndag

George sa...

Congratulations on the awards. I think they are all very well deserved!