onsdag 10. september 2008

Valhalltingets redaktør melder;

Det er et eller annet merkelig som foregår, nå det gjelder min nye gadget "Nature of the day"...
Den synkroniserer veldig med mine egne bilder! Da jeg la inn bilder av fuglene fra i sommer - da kom det opp bilde av fugler der. Og da jeg la ut bilder av isskulpturer - tror dere ikke f.... at det kom opp et bilde av det samme der også!!!???

Er dette synkronisert eller bare en tilfeldighet? Rene paranoide tilstanden her nå - I Odins Hall!
Vi liker ikke etterlikninger her - samme f....... om de er aldri så mye bedre enn de vi selv legger ut! I Valhall (særlig høyt oppe i det himmelske tårn der Brynhilde holder hus) liker vi ikke at undersåtter og landkrabber utfordrer Gudene!

(eeh.....hvor har Redaktøren hørt det før? Kan det være i sin form av jordisk, at redaktøren stadig hører dette; Gudetro skal ikke etterprøves, skal ikke på noen som helst måte forarges, eller de som tror - skal alldeles ikke fornærmes i form av diverse kunstgjenstander og levende vesener som ofte brukes som symbol; spare penger et eksempel...) Selv Kinas år som har navnet etter denne forhatte skapningen som ikke kan nevnes ved navn, har utelatt bilder av skapningen i feiringen av året....For noe svineri!) (Red.anm.)

Valhalltinget har besluttet å gi fusentasten en sjanse til. At noen fusentaster er gule i navnet beskytter ikke vår beslutning. Men flere etterlikninger med hensikt å ligne for å få innpass - da er det rett ut!

Redaktørens mening om ovenstående svineri:
Photobucket

Beslutningen overvåkes av vår alles Photobucket

Ingen kommentarer: