søndag 1. mars 2009

Collecting awards!I have had som serious trouble, after recieving the nice award "I heart your blog" from Today's Blah! When recieving it, I also had to pick out at least 8 other bloggers to pass the award on to - and that was difficult! There are so many great blogs - and bloggers! Some I have known for some time, others are new!

But - this is for fun, so here it goes! Some of those I would want to send the award to, has already recieved it, so this is for those from my list who hasn't - and who's blogs I really enjoy visiting:

Anne-Berits Fotoblogg

Sveins Fotoblogg

Arnes fotoblogg

Ida's little corner of the world!

Today's Blah - I return it to you!

Oslo - gjennom mine øyne

Knips & Nips

Bildebloggen


Ipsis Photos

Now it is your job to find som blogs you enjoy and pass the award further! I realise that not everyone will take the time to pass it on, but in my opinion that is not why I do this! This is just a way to tell you I enjoy visiting your blogs! If you don't want to put the award on your blog - that is ok. by me.

17 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Å,men tusen takk,fortjener jeg dette da?Jeg skal få den opp på sidefeltet med en gang,nei,no ble jeg glad.Godklem fra meg:o)))

VALKYRIEN sa...

Javisst fortjener du det! Ikke vanskelig å plukke deg ut! :)

Svein sa...

Tusen takk for den æren! Det var svært hyggelig. Jeg har jo funnet utrolig mye bra på din blogg, - har ingen mulighet å kommentere mer enn bare litt. Men det er artig at vi er mange som har den samme hobby-gleden :-)

VALKYRIEN sa...

Bare hyggelig Svein! Det blir jo lett slik, kan ikke få kommentert alt - men titter innom og koser seg! Synes det er artig med litt kontakt også! Er jo temmelig ny i dette med blogging, men synes det er artig å få kontakt med bloggere både i Norge - og ellers rundt om i verden! Det blir jo mest fotoblogger, fordi det er en hobby, og da koser jeg meg!

FO - 2 sa...

1000 TAKK!!! :)
Jeg setter pris på at du tenkte på meg. Takk igjen.
Og ikke minst, gratulerer til deg! :)

arne sa...

Tusen takk, så hyggelig!

Og jeg henger meg på det Ida skriver, gratulerer til deg, veldig fortjent, du gir meg både de store, store stemningsfulle Oslo-bildene og de bitte små iskrystallskulpturene!

Lene sa...

Sååååå koselig at du tenkte på meg - og gratulerer så mye til deg! Velfortjent :) Men jeg er sikkert den særeste du kjenner. Før jeg åpnet fotoblogg, var jeg interiørblogger i et års tid, og jeg bestemte meg etter en stund for awardfri blogg. Jeg klarer rett og slett ikke plukke ut noen fremfor andre - selvom jeg jo er enig med deg - det er jo bare for gøy..... Håpløse meg...

Duuu, jeg blir helt yr av å se sånne bilder som du viser under her! Tenk at vi virkelig går den tiden i møte!! Og nå er den etterlengtet til tusan :)

Og så var isskulpturene du hadde knipsa så inmari tøffe! Hadde jeg sett de før helgen, hadde vi søren meg tatt turen dit i løpet av helgen :)

Ha ei god natt - og en super kommende uke :) Og som sagt - tusen takk for at du tenkte på meg :)

VALKYRIEN sa...

Ida og Arne: Så hyggelig da - og takk skal dere ha! Og den lille "hyllesten" til dere kommer fra hjertet - det gjør den til alle jeg har nevnt gitt den til! Det har noe med å få inspirasjon når jeg besøker dere - og alle inspirerer på sin særegne måte!

VALKYRIEN sa...

Lene: Bare hyggelig! Og som jeg skrev i posten; det er ikke nødvendig å poste "awarden" for min del - men syntes det var en artig sak å få - og følte for å gi den litt rundt til de som inspirerer meg! Foto er hobby og moro, det samme er blogging blitt! Og da jeg fikk denne awarden følte jeg for å gi litt tilbakemelding! Ha en flott uke!

Ja - de isskulpturene var utrolig flotte! Har noen flere av dem, i nærbilder - får så om jeg legger dem ut etterhvert....:)

Reader Wil sa...

I got to of those hearts. The problem is: it takes so much time to write to 8 bloggers and to link them. I see so many great bloggers, that making choices is difficult.

VALKYRIEN sa...

Congratulations Wil! I agree - it takes time! And the choice is difficult, but I feel it is just for fun, and don't expect anyone to find new 8 bloggers! :) And if they don't post the award on their blog it is ok - it is mostly ment (from me) to tell them they have been an inspiration for me as a new blogger!

Unknown sa...

HA! So funny Valkryien...Phew! I'd be in for the fun again.

And sure I'd be willing to send you those dried mangoes if you're really serious! One pack won't hurt, hahahah it'd just make you want more...and you'd come running to Philippines for more of those dried mangoes. Anyway, send me your post add at paciform[at]gmail.com

Anonym sa...

Congratulations on your award and congrats to those you have passed the award to.

Paz

Laerte Pupo sa...

I am glad with this "award".
Now I will chose the 8 that i have to pass.
This is a hard work. There are a lot of good blogs.

Anonym sa...

Gratulerer, Valkyrien! Velfortjent at du har fått den.
Og tusen takk for at du gir den til meg!

Anonym sa...

Hei på deg! Det er alltid en hyggelig overraskelse å få motta awarder. Tusen takk for hyggelige ord og for at jeg var en av de utvalgte, det blir satt stor pris på :)

VALKYRIEN sa...

Anne-Sophie og Rune; bare hyggelig det! :) Velfortjent til dere også!