mandag 30. juli 2012

Baldersnes Herregård

Photobucket
Vår lille ferietur er over for denne gang. Vi har litt tilgode utover sommeren, men starten lovet godt! Noen dager i Sverige må med hver sommer synes vi. I år ble det en tur rundt Vänern, og da snakker vi en tur noen gjør på en dag - mens vi koser oss med stopp og hotell på flere dager! Vänern er jo stort som et hav, med massevis av nydelige plasser å kampere på. Her er høydepunktet for denne turen: Baldersnes Herregård ved Laxsjø. En flott herregård med mye historie, og fantastisk fine omgivelser! En romantisk aften og opphold anbefales: Vi fikk champagne og ost ved ankomst, 3 retters middag og frokost - og rom m/uteplass! Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Og selvfølgelig var der en romantisk liten park på noen småøyer i sjøen! Photobucket

13 kommentarer:

Lasse sa...

Va kul att ni varit i "mina" hemtrakterna. Nja...inte riktigt men ganska nära. Och...visst är det vackert i Dalsland och Baldersnäs Herrgård!
Ha en fortsatt fin sommar!

HansHB sa...

Herlig bildeserie dette!
Ha en super tirsdag!

Ragnar Steinmoen sa...

Det var noen virkelig flotte bilder du har satt sammen her :)

Helge sa...

Her har dere sannelig funnet en drømmeplass ja. Flotte tekniske bilder også med ikke så enkle motiv med skarpt lys mot mørkt..det øverste var knall.

Ta turen til Preikestolen ja, et mektig skue. :-)

Tammie Lee sa...

such beautiful places and photographs. lovely summer to you~

Anonym sa...

Flott, flott, flott!! Nydelige bilder og en super måte for å fange lyset!! Ikke lett når solen skinner, nei,,men du har gjort et fantastik jobb med kamera!!! Det best er at dere nøt et deilig vær med masser av sol ser jeg og da kunne nyte Vänern området ordentlig!! "va fin" da ;)

HansKE sa...

Du verden for et flott sted da!
Ja, - det er sikkert ikke så ille å tilbringe ferien der??

Wenche sa...

Det så jo utrolig flott ut, der har jeg aldri vært bare flere kollegaer derfra. Jeg er også ferdig med ferien, men litt å se frem til er det jo alikevel- så da blir det jo "bærre bra" :0)

Irene sa...

For en plass! Det skjuler seg mange idylliske plasser rundt omkring. Jeg har vært av dem som bare har sust forbi. MC-tur rundt Vänern to ganger, og gått glipp av mange skatter :o)

Ha en fortsatt fin tur!

Irene

Anonym sa...

What a wonderful place.
Must be great to stay there for some days.

Malgorzata Ingstad sa...

Hei kjære deg - det ser ut som du er veldig fornøyd med ferien din!
Jeg er glad for at du er tilbake, at det går an å legge igjen kommentarer og at vi har på nytt kontakt!

Dirk Rosin sa...

herlig serie, kjempe fin location!

Linnea sa...

How beautiful and charming!