torsdag 9. juni 2011

Den stygge andungen - og noen til

Photobucket

Noen bloggvenner har ønsket bilder av barna til svanen lenger ned her - og her er de. Litt langt unna til at det ble helt bra, men de hadde 5 søte små.

Men de er da temmelig så søte ungene til Canadagåsen også - eller hur?? De trippet rundt meg som om det var det mest naturlige i verden. Men slik er det på Østensjøvannet. Der napper de i buksebenet ditt for å få mat!

Photobucket

Photobucket

22 kommentarer:

Leonora sa...

Åh herligheten de er jo så superskjønne :-) Flott tid ved vannet nå kan jeg tenke meg, masse små bedårende nøster å ta bilde av :-) Ha en fin helg!

Millemilla sa...

Nydelige små. Heldige du, som har slike fine fotomodeller.

Hans HB sa...

Som i eventyret...men her med familien rundt!
Fine bilder!

Dirk sa...

så søte, flott serie!

Anonym sa...

Kjempefine bilder,svaner er så flotte.
Får meg dog til å tenke på drømmen jeg hadde jeg hadde i natt (den var litt så småguffen). Det var en skikkelig hissig andemor på tur med kidsa sine. De var jo skikkelig fine da,sånn dunete og søte,så jeg ble jo helt der da "aaaw" Andemor likte tydeligvis ikke at jeg likte kidsa hennes,for flere ganger så hoppet hun opp bak på nakken min og bet seg fast. Akkurat som at jeg hadde tenkt å kidnappe kidsa. Hun var skikkelig sur. Men de var fine da,alle sammen. Haha.

Olavs Blogg sa...

Nydelige bilder.. Flotte fugler, og de stygge andungene blir vel omsider like fine som sine foreldre. Mye fugleliv ved Østensjøvannet. Min søster som bor på Ski har nevt dette navnet, ha en fin ukeslutt.

Anne-Berit sa...

Så nydelige bilder.De er så skjønne de små,og enda vakrere blir de jo som voksne.
Ha en fin kveld:)

Spiderdama sa...

Så skjønne! De er ikke mye stygge de der altså!:-)
Herlig bilder!

Hilda R.B sa...

Jeg har akkurat lest eventyret! Det passer veldig godt til bildene dine. Nydelige de små da! Bra jobbet!

Irene sa...

Å hellandussen! De er bare så skjønne da! Lenge siden jeg hr vært nede ved elva. Ser svanene fra bybroen, på tide med en stans for å se om det er noen smånøster der også :o)

God helg til deg!

Irene

Bare bilder - Pictures only sa...

Så nuskete og nydelige hele bunten:)
God helg herfra:)

Viola sa...

WoW!! Så skjønne bilder av gåsungene! De knoppsvanene ser så hvite og rene ut, de er veldig vakre! Men Canadagåsen er flott den også, og søte unger har den med! Ja, sist på Hvervenbukta så fikk vi nærkontakt med en grågås, hehe.. den kom nesten opp i veska mi og snusa.. :)) Og fotflørtet med samboeren min! ;) Har ikke rukket å sette inn bilder av den ennå.. tiden flyr så alt for fort!

Ønsker deg og dere en fin tur! Vi stoppet og overnattet i Røros for ikke så lenge siden.. Kaldt på nettene der.. Men det er en sååå vakker by! Gled deg min venn! :)

Her holder jeg på å svette bort, midt på natta, faktisk! Lyst som dagen.. Med godklemmer fra meg! :)

I Love Ski Jumping sa...

Veldig fin blogg.Veldig fine bilder, jeg hilser den polske. ; )

Emerald Raptor sa...

For noen utrolig herlige bilder!

KindleJoy sa...

Naaaaw... de var da utrooolig søte! :-)

Marias Teater sa...

Herlige små! Faller i staver!

Fotokarusellen sa...

Herlig sted og flotte bilder. Nærbildene dine er veldig vakre.
God pinse.

Anonym sa...

Your photos of these youngsters are very cute.
How did you manage to come so close. When I try to get so close they always run away to the water as fast as they can ... :-)
Enjoy your weekend!

Fjällripan sa...

Så fina bilder! Så roligt att komma så nära inpå dem också :)

Kenneth Larsson sa...

Jättefina bilder Valkyrien! Gillar dem mycket!

Ha en trevlig lördag! :-)

Anne sa...

Skal si skal si... dette tror jeg jammen jeg aldri har sett før faktisk, små svanebarn :-) ikke før nå, og du fanget dem så perfekt i din linse jo, takk som viser og gratulerer med toppers bilder.

Skal si skal si også! at jeg vandret Valkyriegata i Oslo denne uka, TENK det da!! tenkte jeg får en gate oppkalt etter seg he he, ja snakk du om å være populær både her og der.

Kom meg nå hjem til Trøndelag igjen, og godt er vel der for alle tenker jeg, for følte vel jeg hadde regnskyer med på veien nedover til dere. Du for et regn det var og jett jeg måtte kjøpe nye sko, for våt en ble på bena gitt. Skiftet på Gardermoen, og godt var det hvis ikke hadde en val hatt sopp både her og der.

Pinseaften og tåka henger tungt hos meg, hatt det tordenværet, så nok innevær på selveste pinseaften ja. En krysser fingre for en bedre turdag i morgen.

Kos deg videre gjennom langhelga. Stor klem herfra.

Judy sa...

If they were coming so close to you, you obviously do not have a dog! The geese around here stay far away from me, because they are used to seeing me with my associates...