mandag 5. juli 2010

Brun Øyenstikker

Photobucket

Denne flotte karen satt og ventet på meg her om dagen. Som en vant modell hang den på strået og lot seg avfotografere fra alle vinkler. Ikke engang da jeg stakk kameraet nesten i øyet på den, lot den seg forstyrre. Heter ikke øyenstikker for ingenting....:) Jeg tror det er en brun øyenstikker, kunne ikke finne noe mer passende HER

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

12 kommentarer:

Viola sa...

Så vakker den er, og veldig skarpe bilder du har tatt av den!! De er nesten litt skumle når de kommer forbi deg i fart, synes jeg.... Men de er helt ufarlige, og sååå vakre farger på dem da!! :)

Dagrun sa...

Så bra!!!

Helge sa...

Har du sett! Et av naturens under..
Går an når en har slike tålmodige modeller.

Stresser ned denne. ;-)

Anne sa...

Du og du!!! så glad jeg er for at du er litt blant oss igjen. Ikke helt det samme vet du, her inne heller, når noen mangler over tid. Derfor kom et lite jubelbrøl herfra når jeg så du hadde vært innom hos meg, jeg øyna håp jeg da.

Blogglysten går jo litt opp og ned og på denne årstiden skulle en jo gjort det meste, og det utendørs!! Tastatur får bli litt sånn innimellom alt annet.

Vi har hatt så utrolig dårlig vær her på min kant av landet denne våren at det er en skam. Kom langt ut i juni før gradestokken etablerte seg over 10 grader, men denne helga har faktisk vært den beste så på lenge lenge.

Ser du har fanget den flotte øyenstikeren du :-) vanskelig, for de svirrer så synes nå jeg da. Helt toppers bilder ble det i alle fal, og bildene dine viser jo mer enn hva øynet ser faktisk.
Toppers mandag til deg snupa!!

Anneklem

webruci sa...

Hi my Friend:)
Your photos are amazing!!! Just like a National Geographic!
PERFECT!!!

Hugs from Portugal:)

Tammie Lee sa...

welcome back to the blog world. Your photos have such wonderful detail. Thank you for stopping by and letting me know you are back. the rainbows below are so lovely too.

Jan K. sa...

Wonderful shots of this brown hawker.
The details are absolutely great.

Judy sa...

Wow! I had no idea dragonfly wings were so detailed!!

Hege sa...

Du får fram dei nydeligaste detaljar. Herlig.

Rune (Bildebloggen) sa...

Disse er peneste på bilder :) Kjempefine bilder av den.

Vilt og vakkert sa...

Heisann!


Her var det mye vakkert, og du fikk tatt bilde av rompetrollene... det fikk dessverre ikke jeg- bare egga!
Ha en fin dag ;:OD)

arne sa...

Jeg sier som Anne og alle de andre, så herlig at du er i gang igjen. Litt av noen vinger de har, disse øyenstikkerne! Godt gjort av deg å få stoppa dem!