mandag 1. februar 2010

For å si det som det er....

....jeg har visst lagt på meg i julen/nyttåret/før jul/etter nyttåret og langt uti februar. Vet det er den 1 februar i dag, men mistenker at dette vil vare en stund. Ikke det at jeg er blitt tykk. For jeg var egentlig ganske tynn fra før. Men når hele klesskapet ditt er bygd opp rundt den størrelsen du har vært de siste 25 år - da blir det et problem!

Photobucket

Når puppene blir for store for både puppeholdere, skjorter, bluser og gensere - da blir det et problem! Når du for første gang opplever at magen ikke vil være på plass i buksene - da blir det et problem!

Photobucket

Når lårene og rompa truer med å sprenge buksesømmen, og glidelåsen sitter bom fast i halvveis over der du vet (ja - du vet vel det??) - da blir det et problem! Ikke for det at kjæresten bryr seg, eller rettere sagt: han er kjempefornøyd! Det er bare det at når jeg må kjøpe tre nye bukser for å ha et skift, da blir det dyrt for lommeboka! Jeg har ikke råd til å fornye en hel garderobe i en fei! Og så går gubben rundt og humrer i skjegget med et lurt glimt i øya og jeg vet ikke hva! Og jeg går rundt og er sulten støtt.....

......jeg tror jeg blir nødt til å kverke gubben og spise ham.....

Photobucket

23 kommentarer:

Wenche sa...

*skrattler*
Stakkars deg:-) Er ikkje lett med den jula, men dette er eit årleg fenomen, som går nok over ut i slutten av februar:-) Flotte bilder vinterbilder!

Rune (Bildebloggen) sa...

Hehe, det der er ikke spøk. Har vært gjennom en slik periode selv hvor buksa brått satt som sykkelbukse og t-skjortene satt som Barbiegirl look :) Ikke nok med at det koster å fete seg opp, men en del må jo byttes ut, relativt dyr hobby. Lykke til :) Flotte former og lys i bildene dine!

Carolyn Ford sa...

Beautiful! It looks like frosting on a cake that has been sprinkled with sugar!

webruci sa...

Hi my dear Friend:)
You are funny:) ... and your pictures it is beautiful:)

Hugs from sunny Portugal:)
Robert

Randi sa...

hahaha...her hos meg har det gått andre veien..lavkarbodiett....og takk og pris for at det funker sier jeg. Men skjønner godt problemet....er dyrt å må skifte ut alt...jeg gjør det med stor glede...ikke at jeg har ett lass med bukser som må legges bort nå...men jeg har ett lass med bukser jeg kommer meg INN i snart:-))
Utrolig flott former på bildene dine.:-)

Ha en fin dag

The Good Life in Virginia sa...

so like the waves of snow...and the itty bitty sparkles on it. a most lovely capture.

Smilyvero sa...

Hahaha :-)
Har nok det samme problemet jeg også...det som forundret MEG-var at...i januar-ja, i julen også, forøvrig-så har jeg vært flink til å gå turer. Jeg har dratt med bikkja land og stand på fotojakt. Jeg har vært SLITEN etterpå. Så går jeg OPP i vekt??! Ikke har jeg spist mer heller...ikke har jeg vært sånn veldig ille med usunn mat...Tror julematen har brukt lang tid for å legge seg på kroppen jeg altså. For når man går masse turer, spiser...nogenlunde fornuftig-men legger PÅ seg-det vil jeg også kalle et problem!! SUKK!

Jan K. sa...

I don't understand what this post is about, because Google Translator makes a very strange kind of Dutch of it, but I really like the photos.
The lines and shapes of the snowdunes are wonderful.
Since decmeber 17 we live in a white world too, and I still love it, but today it's raining. It could be the beginning of the end of our long white winter, but it can temporarily as well. We'll wait and see ...

Anne sa...

He he føler vel litt med deg, men du som bildene stot il teksten da, ikke minst `rumpa` he he

Hege sa...

*latter*

Utrolig bra!!! Ellers har visst jeg levd etter at jula varer helt til påske... hm...

Judy sa...

I love the shapes of the snow, and the way the shadows distort on them!!!

Petit Eyekiss sa...

Härligt att veta att man inte är ensam, men jag hade lite gott om saker o ting innan och nu är det etter värre, men jag mår ju ganska bra och har mått gott över helgerna så ....
Snart är det vår och då blir det mycket och många fotopromenader!!!
Snödrivorna passar så bra till din text!!!
( Är alla karlar likadana?)

Morten Pedersen sa...

Det er snart vår og da kan du gå ut å løpe i skogen igjen og alle problemene forsvinner som dugg for solen.

Titania sa...

Sun and shade on a glittering snowfield makes an abstract, beautiful landscape.

Bluggi buggi blogg sa...

Ja det koster å skifte garderoben. Men bildene dine var veldig flotte likevel. Nydelig lys.
Trude :)

Kat_RN sa...

The translater is not working this evening, but the pictures speak for themselves, magical. I am glad that I came.
Kat

Trude sa...

Wow.....Så Flott

Elin sa...

Å du så fine linjer du har fanget i snøen!! Kjempe bra!

Magdalena sa...

Visst är det härligt med så mycket snö men det finns en gräns så nu får det vara nog med snö. För vi som älskar blommor vill faktisk ha vår snart:)

Anne-Berit sa...

Hahaha,sånn har jeg det stadig vekk,pleier kalle det for alderdomstillegg,men der er vel ikke du ennå.Kjempestilige bilder,som forresten sto godt til teksten.
Ønsker deg ei fortsatt god helg:)

RennyBA's Terella sa...

Hvilken komposisjon: både bilder og tekst - og hvordan de utfyller hverandre - var frydefullt ;-)

PS: Her pga oppfordring fra TorAa og glad jeg fulgte den!

RuneE sa...

Dette var rett og slett imponerende! jeg er dønn misunnelig på den måten du har fått lys, skygge og tekstur frem.

Viola sa...

Hahahaha!! :)) Jeg lo av den siste setninga altså! For all del, jeg er ikke sarkastisk heller ;) Tror nok det kan gå samme veien som meg, nå som jeg har sluttet å røyke....!! Time will show.... :)) Men spise gubben???? Vel....!! Haha!!