søndag 31. mai 2009

Separert

Photobucket

Ensom står denne kampesteinen i skogen. En undrer over hva som ligger bak. Har Tor med Hammeren vært her? Og hvor kom den fra? Vokste den opp - eller falt den ned? :)

Photobucket

17 kommentarer:

Maude Lynn sa...

I love that first one!

Russ sa...

That's a crackin' photo! :)

Very nice!

Unknown sa...

Looks like a mouth! Great shot and so artistic.

Ebie sa...

I can't read your description, but this is a lovely stone picture. The second shot is like the mouth of a shark very close to devour you! (or me) haha! nice one.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Her har nok Tor vært å hamret litt ja :) Har kanskje blitt flyttet med isen i sin tid?

Kari sa...

Jeg er så glad i hvordan du tekster bildene dine. Separert er en nydelig tittel. Så blir bildet mer enn bare flott. Det er liksom ... vondt også. Først bli separert, og så ligge slik inntil. Liksom både nære og fullstendig separert.

Stor klem!

Anne-Berit sa...

Flotte bilder,og godt observert!

Kay sa...

Almost looks like someone used a saw to cut it out like that.

Kay

Jan K. alias Afanja sa...

Must have been quite a hammer to knock that peace out ... :-)

George sa...

What an interesting rock. Thor must have given it quite a whack!

Maria Berg sa...

Jo det ser ut som någon som tagit en bit och sedan ångart sig men inte orkat sätta tillbaka den helt.
Och lilla spindeln som leker titt ut!

/MB

Svein sa...

Isen har vel fraktet den dit og isen har vel sprengt den... Utrolig uansett.
Men hvorfor er den i så fall ikke overgrodd? Så teorien din om den kan ha falt ned er mye morsommere!

Heges fotoblogg sa...

Godt observert og morsomt beskrevet! Kanskje det er et troll som har kastet steinen så hardt at den delte seg? Eller kanskje det er trollet selv ;-)

VALKYRIEN sa...

Hehe - takk for kommentarene! Selv har jeg veldig sansen for at den ramlet ned fra oven! Som Svein sier,den er ikke gjengrodd av mose eller noe - så dette er ikke gammelt!

Eller lynnedslag.....

Judy sa...

i have never seen such a huge chunk of rock split off from the original boulder!!

Mojo sa...

Have to wonder how that happened. You'd have to hit it just right to knock out a chunk that size and leave such clean edges. Very cool!

Mizi Margueron sa...

Den som leser dette vitnesbyrdet i dag, bør feire med meg og min familie fordi det hele startet som en vits for noen mennesker, og andre sa at det var umulig. Mitt navn er Mohammad og jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Chicago USA med min kone. Jeg er lykkelig gift med to barn og en nydelig kone. Noe forferdelig skjedde med familien min, jeg mistet jobben min, og min kone forlot huset mitt fordi jeg ikke kunne ta vare på meg selv og familien trenger. av henne og mine barn på det aktuelle tidspunktet. Jeg klarte i ni år, ingen kone til å støtte meg for å ta vare på barna. jeg prøver å sende en testmelding til min kone, men hun blokkerer meg fra å snakke med henne, jeg prøver å snakke med vennen hennes og hennes familiemedlemmer, men vet fortsatt at man kan hjelpe meg og jeg har sendt inn søknad senere til så mange firma, men likevel gjorde de det ikke ring meg til en trofast dag kom som jeg aldri vil glemme i mitt liv. da jeg møtte en gammel venn av meg som jeg forklarte alle mine vanskeligheter med og han fortalte meg om en flott mann som hjelper ham med å få en god jobb i coca cola-selskap, og han fortalte meg at han er en stavekaster, men jeg er en person som aldri tror på stavekaster, men jeg bestemte meg for å prøve ham og Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva de skulle gjøre i disse syv dagene av lunsj stavningen. Jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg om å gjøre det bra. Drigbinovia sørger for at alt gikk bra, og kona ville se meg igjen etter Drigbonovia fantastisk arbeid. Min kone kaller meg med et ukjent nummer og unnskyldte meg, og hun fortalte meg at hun virkelig savner meg, og våre barn og min kone kommer hjem. Og etter to dager Et selskap som jeg har sendt inn takknemligheten min, nå er jeg leder av paragon selskap i USA. Jeg anbefaler deg hvis du har noen problemer, send en melding til denne e-posten: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp ham på +2348144480786 og du vil få det beste resultatet. Ta ting for gitt og det vil bli tatt fra deg. Jeg ønsker deg det beste.