onsdag 11. mars 2009

Vårtegn!Etter dages- og ukesvis med nedtrykt skydekke (ja - man blir faktisk litt nedtrykt....), fotsid tåke (ja - den er det når den kryper rundt beina dine...), snøstormer i kø, snø opptil lårene og ei bikkje som hefter med seg en kilo snø på hver fot (da veier'n med andre ord 10 kg...) - var det fantastisk å våkne opp til SOL!!!!

Og under over alle vidunder, vårtegnene sto i kø! En stakkars (?) mygg piltret på tynne ben over snøen - den så litt forskrekket ut, for bena ver mer i lufta enn på snøen!

Min lille "Mystic River" var ikke lenger dekket med snø - den har smeltet! Det klukket og rant så deilig - ble helt salig av det!Ja - og gåsungene da! De spretter ut i solskinnet og varmen - de er jo så vakre disse små dunknoppene!

Og overalt hvor jeg gikk, kvitret det i fuglesang og det ble hakket i trær av hakkespetter! Den er så søt denne hakkespetten - ser ut som den har rød strømpebukse på!

13 kommentarer:

Judy sa...

You have bugs out in the snow!!! I didn't think that was possible!
I love the fractured reflections in the second photo! And you pussywillows really are pink! Never seen that before either!

Denise sa...

Wonderful photos of nature. The insect in the snow is something I have never seen before. Great capture. All just beautiful!

Anne-Berit sa...

Nå begynner det å bli stadig flere vårtegn rundt om på bloggene,og det er så deilig å se at det våres noen steder ihvertfall.Her pleier det å være som en eksplosjon når det først starter.Gjett om jeg gleder meg til det?Kos deg med vårtegnene.Klem:o)

Petunia sa...

Takk fro disse flotte vårtegnene! Jeg fant faktisk pusekatter i dag og hørte flaggspetten i et tre langt inne i skogen, så i dag er humøret mye bedre:)

Svein sa...

Flotte foto. Den gåsungen var skikkelig bra. Nå tror jeg dere snart leder på oss med vårtegn.

Tarolino sa...

Haha! När du pratade om gåsungene så trodde jag att dumenade riktiga Gås ungar och kunde icke förstå hur det var möjligt redan så här års.
Men tänka sig att du sett en livs levande mygga (?) Det var väl ändå ganska häftigt.
Bilden på hackspetten är jättefin. De är så dekorativa fåglar.
Vi har sålunda mera vinter än ni har fast idag har rännstenarna droppat ordentligt.

Anne-Sophie sa...

Det var noen herlige vårtegn! Og skikkelig flotte bilder! I dag var det mulig å kjenne sola varme. Deilig!

sologbolig sa...

Så deilig med vårtegn ..... nå blir det bedre for kver dag. Nyt vårdagane !

Jenn Jilks sa...

I've seen bugs on our snow, too.
Thanks for the feedback on my blog. I have taken your suggestion into account.

arne sa...

Deilige vårtegn, og myggen ser ut som om den er helt utsultet. Finner selvfølgelig ikke blod i snøen, den må nok finne et levende vesen med blod..

VALKYRIEN sa...

Arne: Fnis....Jeg gav den ikke noe! Ekstraservice? Det må den finne et annet sted! :)

Rune sa...

Vår er vakkert og herlig :) Flotte bilder du dokumenterer med her :o) Helt klart en deilig følelse å våkne til sol og fuglesang, været har vært knall i Drammen i dag også.
___
Ja, du må nok sette kursen nedover en dag, her er det broer og høytalere nok til alle, hehe.

Kerri sa...

Oh what a neat looking bird!!