mandag 9. mars 2009

Uklar "kjært barn mange navn"Egentlig ble jeg litt inspirert av noen andre bloggsider idag. Hver mandag er det endel blogger som legger ut bilder etter et spesielt tema - og i dag er det "uklar" som er tema. Tittet litt på bloggen til oppdriveren, og der leste jeg at det muligens blir slutt på det da denne Mr. Linky som man bør ha for slike oppdrag (bl.a Today's Flower) har begynt å forlange betaling. Det synes jeg var synd da - for fikk litt lyst til å delta. Men er nå litt sent ute, i alle fall....

Men altså - kan jo legge ut uklare bilder likevel jeg! For de har jeg jo endel av.....Og her er min lille Hoffnarr/Asterix/Caruso/Pavarotti/tissende agronom - alt ettersom (temmelig uklart altså) - i speedmodus med sin lille venninne Kira, en Fox-terrier.

11 kommentarer:

Today's Blah... sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Today's Blah... sa...

Hhmmm...I'm trying to figure out what they're doing... :)

VALKYRIEN sa...

They are playing, Pacey! Just playing! :)

Anonym sa...

Så fint bilde! Ser ut som noen pelsdotter som leker seg?

Takk for koselig kommentar på mitt apeinnlegg! :-)

Maria sa...

Two dogs on the picture? :)) Soooo sweet! Thanks for your visit :)

VALKYRIEN sa...

Yes Maria - two dogs having fun! The white one is mine!

Anne-Berit sa...

De danser swing,det kan vel alle se.Sikkert et pent par,har litt dugg på brillene så jeg ser dem litt uklart,hehe:o)

VALKYRIEN sa...

Hehe - Anne-Berit, det dogget på både briller og kameralinse den dagen! Men hundene var temmelig klare til hva som helst.... :)

Tarolino sa...

Nej det var ju faktistkt en svårtydlig bild men ganska härlig.

Nu får du inte tro att jag plagierar dig men ser du det är så att Luca, ja han är ju ganska så där vokaliserande av sig. Nåja för att göra en lång historia kort så är ett av herr hovnarrens kälnamn sålunda Luciano Pavarotti. Det är bara sammanträffanden alla dessa likheter mellan hundarna våra men litet kusligt är det ju i alla fall :)
Jag tror jag ska sätta in ett par oklara bilder på fru drottningen min bara på skoj in naturbloggen min.
Luca kallas alltså hovnarren i kontrast till Ljuba som i början betädde sig ytterst regalt och gör det ännu också ibland mot andra hundar. För övrigt tycks den adliga auran ha skalats av henne med tiden rätt effektivt.
Där tar alltså likheterna slut för grunden på uttrycket. Din historia är dock mycket finurligare och du ska tro att jag fick mig ett gott skratt fru Grevinnan av det höje tårn. Adelsnamnet speciellt fick mig att nästan ramla ur stolen.

VALKYRIEN sa...

Hehe - dette blir mer og mer morsomt! Nei - plagiat tror jeg ikke! Tror mer på at når man har hunder, kommer slike kjælenavn naturlig! Pavarotti og Caruso går jo på stemmen hans - den lille kroppen kan frembringe et larm som en de fleste store hunder kan misunne ham!

Ja - vi har hatt mye moro i vår lille adel! Nesten synd jeg har slettet det Spacet - for der sto det faktisk mye underlig.... :)

MajorogMeg sa...

Hei igjen..se her ja. Mange flotte bilder av en flott kar:) Har en venninde som "alltid" har hatt Bichon. Morsomme hunder som egner seg til det meste! Bra boxerne i nabolaget er snille da. Major har ikke antydning til aggresivitet i seg. Mest opptatt av hormonene sine:(
Bichon kan jo bli ganske gamle også, det er jo flott.
Kos deg med Asterix, med sine 6 kg..Major er 40 og sterk som fy..
Artig å finne blogger med hundebilder:) og andre flotte bilder!!