lørdag 21. mars 2009

DrammenEndelig har damen rotet seg til Drammen! Og der har det skjedd mye siden jeg var der for sånn rundt regnet 25 år siden.....

Gleder meg til sommeren, for da blir det definitivt en ny tur! Byen er vel verdt et besøk.

Ypsilonbroen i bakgrunnen. Kulen i forgrunnen må oppleves, den avgir dempet "musikk" som er laget på bakgrunn av den lyden broen avgir - men som ikke høres av det menneskelige øre!

12 kommentarer:

Tarolino sa...

Ja ser du det ser ut som om Drammen utövade någon slags magi på fotograförer. Allt som man pekar kameran på blir till ett slags toner och av många toner blir det till slut en hel symfoni. Jag som bara trodde att ni norrmän hade blivit födda med kameran i handen.

Svein sa...

Flotte reflekser. Men jeg skjønner ikke helt hvordan damen har unngått å komme med på det siste bildet...., eller står du egentlig foran huset? Et foto av bare treet+huset inni kulen hadde vært et flott motiv også. Men da må du vel eventuelt gjemme deg bakom treet.

Today's Blah... sa...

Like crystall balls, same reflections from the ball and the water!

VALKYRIEN sa...

Har sett så mange flotte bilder av denne kula på andre blogger, så jeg måtte jo til jeg også!

Og Svein; tror det har noe med at den forvrenger "bildet" så mye at den som tar bildet ser ut til å være laaaangt unna, og derfor ikke synes på bildet! Den er jo trillende rund bortsett fra to punkter; det ene stedet kan man stikke hodet inn og høre den lyden. Artig sak i alle fall!

Lene sa...

Hallooooooo!! Og så kom dere ikke innom på kaffe engang???? ;)

Så det var noe kjent på bloggrollen, ja :) Er ikke kulene festlige??? Og er det lyd i dem igjen? De har vært temmelig tause i vinter. Utrolig fasinerende og stemningsfylt når de spiller!

Blir så glad når andre også oppdager byen jeg bare har bodd i to-tre år, men blitt så inmari glad i :)

Ha en finfin lørdagskveld :)

Maria sa...

What a great silver ball! I love the reflections, and the picture is so great! Drammen must be a very nice place :)
So you know April weather too? I'm longing for May and warm evenings, green trees etc.
When will it be warm in Norway?

Marie sa...

Fine bilde frå Drammen!
Nydelege tulipanbilde under her også :)

God klem :)

RuneK sa...

Se her ja :) Hyggelig at du svinger innom oss i Drammen da, men 25 år siden sist? Det var da lenge, hehe. Flotte bilder!

VALKYRIEN sa...

Ja - det er lenge siden, og mye har skjedd Rune! Blir slik når slekta flytter ut, da ble det stopp på besøkene dit. Men jeg kommer tilbake, ingen tvil om det!

Og så oppdaget jo den flotte lyden fra den ene kulen da! På andre siden av broen. Sto der en stund og lot meg beta - vakkert var det!

RuneK sa...

Ja, det har skjedd ganske mye her på få år egentlig. Stadig fornying til det bedre. Ja, det er noen flotte toner som strømmer ut der, men var det bare lyd i den ene ja? Vet det har vært stille der en stund nå, men det var fikset her forleden da jeg var der nede. Ca midt på broen finnes det to knapper man kan trykke inn, da får man noe av de samme lydene som i høytalerne også. Velkommen tilbake :o)

Ida sa...

Ja, her har jeg vært før. På reise gjennom bilder hos Lene og John.
Flotte bilder her hos deg også derfra.
Veldig fint speilbilde i kulen der! :)

TorAa sa...

Drammen er blitt en flott by.
Fra å være landest nest største veikryss og et sted folk flest bare irriterte seg over å reise igjennom, til å bli noe helt spesielt.
Min morfar kom fra Drammen.

btw. jeg har ført det opp blant mine bloggvenner - Links - på høyre side.
Er det OK?