onsdag 27. august 2008

Huset med det rare i......


På vei fra Mora til Karlstad i Sverige, fikk vi lyst på kaffe med noe godt til. Et skilt eller 2 langs veien sendte oss på en oppdagelsesferd gjennom skog, stier (med bil!), oppetter bratte åser - feilkjøringer da stiene var flere og skiltene hadde forsvunnet.....

Til slutt fant vi da fram - og det var verdt hele rundkjøringen rundt i skogen! Et merkelig sted, der en dame drev kafe ved siden av sin egen bolig. Kafeen var fylt med alt mulig på vegger, gulv og tak; skjeer, kopper, glass, bilder, gamle tegneserier, planter, potteskjulere, smykker, trefigurer - og alt var til salgs! Til og med stolene vi satt på og bordene vi fikk kaffen på, var til salgs! Det eneste som manglet var at huset var til salgs - men det var det ikke!

Selv bestile jeg en nydelig gulfotkake - kjæresten bestilte nystekte vafler. Og de var nystekte - hun laget den mens vi ventet! Kjæresten påsto det var den beste vaffel han hadde spist; alle vafler vil for ettertiden bli målt opp mot den! (lover ikke bra for Valkyriens vafler....)



Alt som henger rundt omkring her, var til salgs! Nå må Valjkyrien si at damen hadde flotte kantareller - men litt dyre! Men slik er det vel for oss som plukker like mye, og mer selv!





Dette tårnet sto ute på gårdsplassen, og selv der fantes det merkelige saker. Denne mannen hang med utsikt over det hele - og en merkelig karakter var det jo også. Skulle ikke forundre meg om han var til salgs han også......

Ingen kommentarer: