lørdag 15. januar 2011

PC-kræsj!

Bare en liten oppdatering: PCen min kræsja på tirsdag, derfor har det ikke kommet noe nytt her. Underlig hvor avsondret fra verden man føler seg når internett med ett er uoppnåelig...

Men - nå har jeg kjøpt meg ny! Så da er det bare litt fotografering som står for tur - og innstallering av forskjellige ting og tang jeg har bruk for. Så for å si det med en plakat på døren til en stengt butikk: Jeg kommer plutselig tilbake! :)

15 kommentarer:

~mel sa...

So happy to hear that you are back and no longer cut off from the rest of the world. I always said if my computer or my digital camera break they are getting replaced as soon as possible. I don't like being without either one.

Olavs Blogg sa...

Lykke til med ny PC. God helg.

Lasse sa...

Så är det nu för tiden, man är beroende av tekniken ! Välkommen tillbaka o ha en god helg !

Petit Eyekiss sa...

Lyckan är en ny PC! Jag är så glad över min nya laptop.Så nu sitter vi (sambon och jag) på varsin sida om väggen och leker med våra datorer. Han säger bara en massa fula ord hela tiden. Hans dator är gammal och långsam. Hi, Hi, HIii!!!
På återseende!
Elisabeth
PS alla dina fina bilder försvann väl inte?)

Rune (Bildebloggen) sa...

Lykke til og grattis med ny pc :) Ja, det er nesten skremmende å lammet man blir når pc'n streiker, eller internett blir borte et øyeblikk.

God helg :o)

Anonym sa...

It's good to hear you have another pc after the crash. Congratulations with that and I hope you will have a lot of fun of it. I couldn't live without a pc too ...

webruci sa...

we waiting for you, my dear friend:)
Ha fin helg:)

Anne sa...

WRÆ!!!! skyn`t dæ :-))

Arnhild sa...

Pc kræsj er no herk, men ny pc er gøy! Lykke til :)

Kenneth Larsson sa...

Du är mycket välkommen tillbaka Valkyrien! :-)

Ha en fin helg!

Cilla sa...

Hei!
Kjempeflotte bilder du tar! Lurer litt på hvilket kamera du har og hvilken linse du bruker?

Hilsen Cilla

Kine sa...

Grrr, pc-kræsj er noe herk!! Håper du blir happy med den nye:)

Viola sa...

Oisann, huffda!! Håper du hadde kopiert dine bilder og ting og tang! Sånt er tragisk! Gleder meg til du dukker opp igjen! :)

Nydelig bilde under her av den blomsten! Og spesielt det vinterlandskapet i Oslo (skywatch)!

Min data har ikke kræsjet, selv om det kunne virke slik, men jeg har kræset med dataen kanskje?? Men nei, jeg har holdt meg på ganske så god avstand til maskinen i det siste.. Nå har vi møttes igjen.. ;D

Klem fra meg! :)

Klem fra meg! :)

Leonora sa...

Alltid gøy med nye ting, lykke til med pcen! Vi har tilbragt langhelg på Bøler i tåke og regn,nå var det godt å komme tilbake til hvit snø og noen kuldegrader :-)

Ebie sa...

I hope you have saved all your files.

Welcome back!