søndag 26. september 2010

Israel/ Caesarea

Photobucket

Huldra har vært i Israel i 14 dager, og er full av inntrykk og 1200 bilder som skal sorteres! Har vært på Kibbutz, spesialinvitert omvisning i Knesset (fikk ikke lov å ta bilder der selvfølgelig), på krokodillefarm, minisafari, utgravingsområde fra 600-tallet, Golanhøyden og mye mer. Disse bildene er fra oltidsbyen Caesarea, en by som har gjennomgått veldige endringer fra før Herodes tid.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

13 kommentarer:

Tommy Andre Nekkoy sa...

Etterlengtet sol, varme og syden ... Jeg fikk lyst å reise dit umiddelbart

Fint fotografert

Pchełka sa...

nice journey:) all the best! beautifull places..

Anne sa...

Å heldige deg!!! og hva har det vel å si om du har vært litt fraværende når du kommer tilbake med bilder som dette da :-0 gudbedre så flott å spennende.

pensjonat frua sa...

Nydelige bilder:)

Rune (Bildebloggen) sa...

Det hørtes helt utrolig deilig ut, og ikke minst, det ser veldig fint ut der. Flotte bilder du deler med oss, gleder meg til å se flere bilder derfra :) 1200 bilder ja, hehe, er det ikke litt av en oppgave å sortere ut etter hjemkoms? Kom hjem med litt flere etter ei uke i Geiranger... tar ikke slutt, men det er gøy å ha minner som dette på disken, og som man kan dele med andre. Velkommen hjem til bloggerland og kjølig vær igjen :)

GAWO sa...

Noe så spennende!!
Du må fortelle mer og legge ut flere bilder.

Jeg har skrollet opp og ned her hos deg og funnet utrolig mange fine bilder. Det er altfor lenge siden jeg har vært på besøk hos deg så nå må jeg bruke god tid her. :-)

Petit Eyekiss sa...

Underbart att få följa med på en liten tripp till Israel.
Vackra bilder som vanligt:-)

Jan K. sa...

These are wonderful shots.
This must be the sunny side of life!

Anonym sa...

Moro å se bilder fra Israel. Likte spesielt bilde nr. 4, 5 og 6. Veldig fint lys, fin blanding av kunstig- og naturlig kveldslys, og god eksponering!

Hilsen Hanske.

Tammie Lee sa...

you have seen some amazing places, so lovely that you had great weather!

Ragnar Steinmoen sa...

Har aldri tenkt på Israel som et feriested med sommer og sol, men når en ser dine bilder får en jo lyst til å ta en tur. :)

Viola sa...

Du verden for en opplevelse!! Det kunne så vidt ha blitt Israeltur for mange år tilbake, men det var ett sete for lite, og vi var 5 stk til sammen.... så ble det Aten istedet.. :) Ja det må være litt spesielt å være i et historisk land.. Jeg kjenner ei som jobbet på kibbutz en gang, på 80-tallet var det vel..
Azurblått hav! :)

webruci sa...

I have no words... This is incredible!
Amazing! Great pictures, full with feelings:)