tirsdag 13. juli 2010

Nytt liv på Østensjøvannet

Photobucket

I går var jeg på tur rundt Østensjøvannet. 3 timers nydelig rusletur blandt fugler, blomster og insekter. Et deilig sted å finne ro og bilder av en ny generasjon fugler.
Nå er jeg ikke så bevandret i fuglenavn, men dette er ihvertfall en andunge!

Photobucket

Denne lille karen vet jeg ikke hva er. Selvom bildet kan være litt morsomt, var det egentlig litt sårt - for den ene foten var ødelagt, så den hoppet på en fot. Jeg så den svømme etterpå, så forhåpentligvis greier den seg.

Photobucket

En toppdykker med en liten en.

Photobucket

Denne grågåsungdommen ble veldig nysgjerrig på meg. Kom djervt bort og stakk nesen i kameraet! Fikk nesten ikke knipset den fordi den var så innpåsliten! :)

Photobucket

Photobucket

En nydelig sted å hente bilder og inspirasjon!

Photobucket

14 kommentarer:

Audun sa...

Nydelige bilder fra et vakkert sted. Lenge siden jeg har vært der, men skjønner at jeg snart må ta en tur

Anonym sa...

Først; tror du har rett. Det er visst blomsterflue jeg har foreviget. Takk for at du sa fra - nå skal jeg rette opp i det tvert :) Huff - snakk om å ha lite insektskunnskaper. Men her hos deg var det mange flotte bilder - du er heldig som har så flotte turmuligheter med så mange arter å ta bilder av! Så litt skummel ut den anda ;)

Rune (Bildebloggen) sa...

Dit har jeg ikke fått rotet meg en tur enda,men det står på sommerplanen å ta en tur dit :) Det ser ut som et flott og spennende sted for tur og foto. Mange fine bilder du har fått på turen din. :)

Dagrun sa...

vakkert og fredelig, rett og slett.

Steve Borichevsky sa...

A wonderful set of images you have today!

Anonym sa...

En nydelig sted å hente bilder og inspirasjon, ja, jeg er enig om det. Flotte bilder har du tatt idag, særlig morsome de bildene nederst. =)

Tone sa...

Så koselige bilder, og den grågåsen fikk meg til å smile:) Et artig uttrykk i ansiktet;)

Jan K. sa...

Must be a wonderful place for a walk.
It looks like you almost lost your camera ...
That close-up of the goose is hilarious! :-)

9na sa...

Østensjøvannet er min perle... (Man han vel hevd på et sted man har luftet unger og joggesko i 25 år pluss...?) Tror den ungen med skadet fot er en sothøne???

Judy sa...

I agree that close-up of the goose is so funny!! I have never seen a graylag goose before, so that was new to me. I hope the guy with the broken foot is all right, although he will likely end up being someone else's lunch...

Viola sa...

Blir ikke mindre ordløs her du! Noe så nydelig! Vakre vennene mine, savner dem jeg.... :) Ja den der kom veldig nært du! Og det ble dermed et meget flott bilde av den, morsomt er det også! Den som løper som har skada foten sin, kan det være en sothøne tro?? Håper foten dens kommer seg! Nyt dagene videre! :)

guild-rez sa...

Beautiful pictures!!
The goose shot is cute!!
Gisela.

Anonym sa...

Your shot of the young moorhen (I think that's right?) on the run is amazing! Getting those legs to move quickly without tripping on the feet must take some skill :)

Aina sa...

Ja, er det ikke flott rundt vannet. Skulle ikke forundre meg om det er samme gåsa som var modell for meg for litt siden.