onsdag 8. oktober 2008

Stilstudie av Hoffnarren



Siden min lille Hoffnarr/ tissende agronom/Caruso/Pavarotti (kjært barn mange navn...) er en stor del av min hverdag, fortjener han litt oppmerksomhet! Han blir 10 til våren - men er still goin' strong! En sjarmerende liten kar, leken og sprø - med en praktstemme som varierer fra den dype bass som en schæfer - til den høye C sammen med den indianske sangerinnen Yma Sumak!

Han koser seg egentlig ikke med maten - han svelger stort sett unna for ikke å bli kvalt! Men når det gjelder litt tyggebein og slikt - da er han svært nøye og bruker tid. Flink til å manøvrere maten med forlabbene er han også!





Med sitt bedende blikk; noe mer mat å få?




Min lille venn - med det våkne blikket!



Men - den hender han sover også! Men han våkner fort så snart ordet "ut" nevnes.....


Og da kan det rulles litt rundt i henrykkelse over grønt gress! Men ikke fullt så glad over å sitte i bilen - da er han faktisk ganske redd stakkaren!

2 kommentarer:

Ocovil sa...

;-)) Tänk så mycket känslor den lille Hoffnarren kan visa med blicken! Vem blir inte trollbunden av dessa våta djupa bruna ögon som fixerar dig med en önskan att du ska dela med dig av det som du har på tallriken? Även om du tittar bort så känner du hur han ser på dig och han vet att tids nog vänder du dig mot honom och tvingas möta den blicken och då är du såld och han har vunnit! Den blicken smälter i alla fall kylan i ett björnide!

Anne-Sophie sa...

Ja, jammen rapper han også mat! Du har så mange fine bilder av den vakre hunden din. Skjønne øyne mot den hvite pelsen. :-)